PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

چگونه با آرد غنی شده ستاره نان خانگی بپزیم؟

    
تعداد بازدید: 1342
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1399/2/4

آرد آماده جهت پخت نان (مصارف خانگی )

فقط با اضافه نمودن آب

ترکیبات : آرد گندم (ستاره )، مخمر، نمک، اسید آسکوربیک، پودر آهن و اسید فولیک

آرد غنی شده با آهن و اسید فولیک و ویتامین سی

 

طرز تهیه نان خانگی :

آرد آماده نان را داخل ظرف بریزید و به ازای هر کیلو آرد میزان 600 سی سی آب را به آرامی به آن بیافزایید و با استفاده از قاشق و یا هم زن مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و صاف شود . روی خمیر را با پلاستیک یا پارچه نخی تمیز بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 30 دقیقه استراحت نماید.سپس خمیر ورم آمده را به 16 قسمت مساوی تقسیم نموده و اقدام به چانه گیری نمایید. 10 دقیقه قبل از چانه گیری خمیر ،  تابه ای را روی اجاق گاز قرار داده و اجازه دهید داغ گردد. سپس روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده و چانه های آماده شده را با وردنه پهن نموده و سپس بر روی تابه قرار دهید. پس از آنکه زیر نان طلایی رنگ شد نان را برگردانده تا هر دو طرف آن کاملا پخته و طلایی رنگ شوند . نان های پخته شده را بر روی یک پارچه نخی تمیز گذاشته تا سرد و خنک شوند .جهت تزیین و خوش طعم نمودن نان می توان از سیاه دانه ، کنجد ، زیره و سبزیجات خشک معطر استفاده نمود.

از   2   رای
4

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید