PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

چه طور توی خونه نون بربری درست کنیم؟

    
تعداد بازدید: 947
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1399/1/20

چه طور در منزل نان بربری بپزیم؟؟

نان بربری همیشه در بین خانواده های ایرانی محبوب و پر طرفدار بوده، خصوصا در کنار صبحونه ای گرم و در دل خانواده ای صمیمی.

شاید براتون جالب باشه که بدونید ریشه این نان از کجا میاد؟

خب باید بگیم که نام این نان از ایل بربر گرفته شده که زمانی در مرز ایران و افغانستان زندگی میکردن.

حالا میریم سراغ طرز تهیه نان بربری در خانه

مواد لازم و دستور پخت برای ۲ قرص نان

ابتدا برای تهیه نان باید مواد زیر رو تهیه کنید:

آرد ۶ پیمانه

شکر ۳ قاشق چای خوری

نمک ۳ قاشق چای خوری

روغن ۳ قاشق غذاخوری

خمیر مایه فوری ۲ قاشق غذاخوری

آب ولرم ۳ پیمانه

سبوس گندم و کنجد به اندازه کافی

بهبود دهنده ۱ قاشق چای خوری ( به دلخواه )

 

 

نان بربری آنلاین

 

دستور پخت:

در ابتدا آرد رو در یک کاسه بزرگ ریخته و شکر،نمک،خمیر مایه و بهبود دهنده را اضافه میکنیم و بعد از اینکه خوب مخلوط شدند، آب رو با احتیاط روی مواد می ریزیم تا خمیر ضمن زودتر آماده شدن دیگر به دست نچسبد.

(اگر کمی به دست میچسبد با اضافه کرد روغن در آخر کار این حالت از بین می رود)

حالا خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم و در همین حال روغن را اضافه میکنیم و سپس ۵ دقیقه دیگر ورز می دهیم . بعد از ورز دادن اجازه دهید تا خمیر به مدت ۱:۳۰ ساعت استراحت کند.

حالا بعد از گذشت این مدت زمان، شروع به چونه گیری می کنیم و می گذاریم تا چونه ها ۲۰ دقیقه استراحت کنند.

حالا هر چونه را با وردنه به شکل یک بیضی در می آوریم و با دست شیارهایی روی آن ایجاد می کنیم تا آماده مرحله بعد شود.

مواد رومال نان بربری را نیز خود در خانه تهیه کنید و سطح نان ها را با مواد رومال بپوشانید.

برای تهیه رومال نان بربری لازم است:

دستور تهیه رومال نان بربری

۱قاشق غذاخوری آرد را درون یک قابلمه کوچک می ریزیم و تفت می دهیم. در مرحله بعد حدود ۵قاشق غذاخوری آب را به آرد اضافه کرده و روحرارت ملایم هم می زنیم تا مخلوط شود و به غلظت فرنی و نقطه جوش برسد.

 وقتی مواد به این حالت رسید، شعله را خاموش کرده و مواد رومال را با قلمو روی چونه های پهن شده می کشیم و سپس کنجد و سیاه دانه را بر سطح نان می پاشیم.

سینی فر را (که از قبل در کف آن کاغذ روغنی پهن کرده ایم)، بیرون آورده و سبوس گندم را روی کاغذ روغنی می پاشیم و خمیر را روی سبوس گندم ها می گذاریم و سپس سینی را درون فر قرار داده تا نان ها با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت زمان ۲۰_۳۰ دقیقه پخته شود، سپس می توانید نان بربری تازه خود را نوش جان فرمایید.

در صورت استفاده از این دستور پخت و تهیه نان میتوانید عکس نان های خود را به پیج اینستاگرام puno.ir ارسال کنید تا در استوری پیج با نام خودتان قرار گیرد.

 

از   0   رای
0

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید