PUNO

پانــو- سفـارش آنلاین انــواع نان در شــیراز

آرد کامل گندم

    
تعداد بازدید: 1317
    
زبان : فارسی
         
دسته بندی : عمومی
تاریخ درج خبر : 1398/9/23
منبع : درون سازمانی

می خوایم در مورد مغذی بودن یا نبودن یکی از ارکان اصلی یه سفره ایرانی صحبت کنیم.
یکی از اعمالی که در فرآوری پخت و پز غذای ایرانی باعث از بین رفتن بیش از 50درصد مواد مغذی لقمه ایرانی می گردد
سفید کردن( Refined ) گندم هست. در مراحل فرآوری بیشتر پوست و جوانه گندم را جدا کرده و به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار می دهند -آرد سفید گندم حاوی مقدار کمی از ویتامین ها و مواد مغذی است و مقدار بسیار زیادی قند بدون ویتامین دارد، این آرد در نانوایی ها به خمیر تبدیل شده و به درون تنورهای بین 500-300 درجه سانتی گراد وارد می شود بدیهی است که از چنین تنوری هیچ گونه ویتامینی خارج نمی شود، نهایتا نان ایرانی فقط مقداری قند و گلوتن به سفره ایرانی می دهد و از آنجا به لقمه و روده ایرانی وارد می شود و قند بدون ویتامین هم منجر به چاقی،چربی ، فشارخون،دیابت و کبد چرب می شود. 
استفاده از نان هایی که از آرد کامل گندم درست شده است میتواند از این ضرری که تا الان به سلامتی بدن خود زده ایم جلوگیری کند چون آرد کامل دارای سبوس فراوان، ارزش غذایی بالا و کالری کم بوده و به تنظیم قندخون و کاهش چربی کمک میکند.
پانو در راستای سلامت محور بودن محصولات خود محصولی بنام نان سنتی تیری که درست شده از آرد کامل گندم هست را ارائه می دهد.

از   0   رای
0

دیدگاه شما


“ کیفیت نان، زمان رسیدن و سلامت شما را تضمین می کنیم ”

با پانــو همــــراه باشــید